ACB

Serà un infern verd-i-negre

Bàsquet. ACB. El Joventut es juga en el tercer i definitiu partit dels quarts (21 h, Movistar) el pas a semifinals 14 anys després contra un Tenerife que viurà la pressió del Palau Olímpic

Caixa o faixa en un Palau Olímpic que serà el de les grans ocasions (21 h, Movistar). Sense marge d’error i amb el fantasma de l’eliminatòria contra l’Ulm, quan, jugant-se a casa el pas, la Penya no va resistir la pressió. I contra un rival que ja el va apartar de la copa. Aquesta sensacional temporada ha tingut dos moments fumuts, que han estat quan el Joventut s’ha jugat a un partit la seva continuïtat tant en la copa com a Europa i en els dos no ha passat l’examen. El duel d’avui està farcit d’incerteses, tenint en compte el que ha passat fins ara, els dos primers partits dels quarts de final, en què s’ha repetit la història però amb protagonistes diferents. Correctiu a Badalona de la Penya i correctiu a Tenerife del Lenovo. Què tocarà avui? El factor Palau ha de ser definitiu. Però si alguna cosa té el Tenerife és la veterania i experiència de molts dels seus jugadors, sobretot Huertas, que ja ha estat en mil batalles com aquestes. Sense anar més lluny, va fer una exhibició a Bilbao en la final de la FIBA Champions League contra el Baxi, amb 5.000 aficionats manresans a les graderies. Anul·lar el base brasiler és la gran missió dels de Carles Duran, sortir intensos i sobretot aguantar la pressió.

ELS VESTIDORS

Ens hem guanyat durant el curs tenir el factor pista i hem d’aprofitar-ho amb la nostra gent; l’equip respondrà segur
Carles Duran
Hem guanyat 23 partits a casa i només n’hem perdut 5, hem de demostrar que amb la nostra afició som imparables
Pau Ribas

La semifinal contra el Barça, divendres

Si la Penya passés el primer partit de la semifinal, seria divendres (21 h) al Palau Blaugrana. El segon assalt seria també a Barcelona diumenge (12.30 h). El primer partit a Badalona serà dimecres (21 h). El quart partit, si fes falta, seria el divendres 10 de juny (21 h) i el cinquè, el diumenge 12 de juny (18.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)