ACB

Definits els horaris de la semifinal de l’ACB entre el Barça i la Penya

Els horaris del play-off de semifinals de l’ACB enter el Barça i la Penya ja s’han fet públic. El conjunt blaugrana rebrà els badalonins divendres (21 h) en el primer duel i el segon es jugarà en el mateix escenari diumenge a les 18.30 h. La sèrie recalà a Badalona el dimecres dia 8 (21 h). El quart partit, si es necessari, es jugarà el divendres 10, de nou a l’Olímpic (21 h). Si calgués disputar un cinquè enfrontament, es jugaria al Palau Blaugrana el diumenge 12 (18.30h).

Per un altre costat, la Penya va difondre ahir un vídeo en que es veu a Joel Parra, un dels herois de la històrica classificació per a les semifinals 14 anys després passejant, el dia abans del duel decisiu contra el Lenovo Tenerife, pels carrers de Badalona amb una pilota a la ma i la més absoluta normalitat: “Això és el dia abans del partit d’ahir. Un tio normal que es passeja per Badalona i a l’endemà fa un partidàs en la classificació per a les semis. No canviïs mai.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)