ACB

Desmentiment sobre Joel Parra

Rumor. El president de la Penya, Juanan Morales, assegura que ningú s’ha posat en contacte amb el club i el director esportiu, Jordi Martí, diu que el jove està molt content a Badalona

Els últims dies, un dels noms que més ha sonat és el de Joel Parra. Des de diferents mitjans se l’ha situat en l’òrbita dels grans. Ahir, però, el president de la Penya, Juanan Morales, va ser clar: “He llegit coses publicades dient coses que em sorprenen, cap club ens ha dit res; és increïble la capacitat d’inventar coses, és frustrant perquè hi ha gent que dona credibilitat a certes informacions.” En declaracions a La tertúlia, de TV Badalona, també va llançar un missatge de tranquil·litat el director esportiu, Jordi Martí, qui coneix el jove que va arribar a Badalona quan només tenia 5 anys: “Ara mateix no és ni el seu sentiment ni és el que busca, sempre ha fet passos de llest i creu que fer un pas ara seria un error, té un bon entorn i està molt content a Badalona i té coses per fer, més de la Penya.” Martí va allargar el contracte de Parra aquest estiu fins al 2025 amb una clàusula de rescissió d’1 milió d’euros. Semblava una quantitat gran però, tal com està jugant i el futur que té, no sembla ara tan gran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)