ACB

El pes de la història

Bàsquet. Segon partit de la semifinal entre el Barça i la Penya (12.30 h, #Vamos) amb tot a favor per al 2-0 dels blaugrana contra el seu rival

El Barça vol encarrilar la semifinal de l’ACB contra el Joventut, aquest migdia (12.30 h, #Vamos) en el segon partit d’una sèrie al millor de cinc que quan ha començat amb victòria local la majoria de vegades s’ha acabat decidint a favor de qui colpeja primer. En 37 anys, hi ha hagut 62 semifinals a cinc partits –31 edicions del play-off– i en 53 el primer punt se l’ha anotat el conjunt local, que acabaria disputant la final en 49 ocasions (92,5%). A més, començar 1-0 i acabar 3-0 ha passat en quatre de cada deu sèries amb el format actual. Les últimes, la temporada 2018/19 amb el Madrid i el Barça deixant fora el València i el Casademont Saragossa, respectivament.

Sarunas Jasikevicius, escollit millor tècnic de la fase regular de l’ACB per l’AEEB, va fer servir els dotze homes que tenia convocats abans-d’ahir (89-72) i només dos van superar els vint minuts (Laprovittola 22:08 i Mirotic 20:22). Pel Joventut van ser set, un altre argument de pes que l’equip de Carles Duran ha de capgirar si aquest dimecres (21 h) vol arribar a l’Olímpic amb la sèrie empatada. A banda de la diferència en el rebot (43-26) o l’encert (13/28 a 7/26) en els triples, personificat en Sertaç Sanli (4/4)

El Madrid

El conjunt blanc juga demà passat a Vitòria (21 h) amb el 2-0 en l’altra semifinal després de guanyar per 83-71 amb 22 de valoració de Tavares .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)