ACB

Quart capítol del ‘thriller’ català

Bàsquet. ACB. La Penya intentarà impedir que el Barça venci a Badalona i es classifiqui per a la final; el nivell físic pot ser determinant en un partit en què els verd-i-negres arriben al límit

El Joventut i el Barça protagonitzen avui (21 h #Vamos) el quart partit de l’eliminatòria de les semifinals al Palau Olímpic. La Penya vol allargar la sèrie i forçar el cinquè i definitiu partit, que seria diumenge al Palau Blaugrana (a les 18.30 h). Els blaugrana, en canvi, volen solucionar-ho per la via ràpida per no haver de gastar més forces mentre el Madrid espera la final, que començaria dilluns si avui s’acaba la semifinal o seria dimecres si el duel català va al cinquè partit. Un dels jugadors clau per neutralitzar el joc de construcció del Barça tapant els bases Calathes o Laprovittola és Andrés Feliz, ja recuperat de l’esquinç al turmell, que va deixar clar que per guanyar el Barça el que han de fer és sobretot “tenir més intensitat, no perdre pilotes i lluitar tots. Això no s’acaba aquí, batallarem fins al final”.

El Barça intentarà mantenir el nivell físic que va mostrar en el tercer partit per acabar de desgastar un Tomic i un Ribas que necessiten que altres peces de l’equip també sumin. L’encert exterior serà clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)