ACB

Rafa Martínez, l’adeu a un mite

Bàsquet. L’escorta de Santpedor rep el reconeixement de l’ACB i de la família del bàsquet en un acte amb amics, família, ACB, FEB, ABP i molts companys de viatge en els seus 40 anys

Rafa Martínez va rebre ahir el reconeixement de l’ACB i de la família del bàsquet amb la presència de molts referents que han fet costat al ja exjugador de Santpedor. El president de l’ACB, Antonio Martín, el president de l’Associació de Jugadors, Alfonso Reyes, i com a representant de la federació espanyola Carlos Jiménez. Rafa va agafar el micròfon després de veure un vídeo d’homenatge i després el van acompanyar Fernando San Emeterio i Román Montañez. A més, entre els presents hi va haver el president del Baxi, Josep Sáez, els tècnics Pedro Martínez i Joan Peñarroya, el jugador Sima o Jou i els exjugadors Navarro, Trias, Vidal, Miralles, Llorca i Marco, entre d’altres. Rafa Martínez es va emocionar molt quan va agrair als seus pares la seva educació. Rafa Martínez no va revelar el seu futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)