NBA

Curry anota 43 punts i lidera els Warriors cap a la victòria a la pista dels Celtics (97-107)

Els Golden State empaten la final (2-2) que ara es desplaça a San Francisco

Steph Curry ha fet una demostració d’encert i lideratge, i ha portat els Golden State Warriors a la victòria a la pista dels Boston Celtics per 97-107, que han empatat la sèrie de la final (2-2). Dilluns es disputarà el cinquè partit, de la sèrie al millor de set, altre cop a San Francisco.

Malgrat que després del tercer partit, que els Warriors van perdre al TD Garden de Boston, Curry va tenir molèsties en un peu, en el quart va mostrar tot el seu potencial físic a sobre de la pista i a més d’anotar 43 punts va agafar 10 rebots i va donar quatre assistències. Els Celtincs no en van tenir prou amb els 23 punts i 11 rebots de Jayson Tatum i els 21 punts de Jaylen Brown per contrarestar la seva eficàcia.

El partit va ser molt anivellat amb curts avantatges pels dos equips i al descans els Celtics guanyaven per 54-49. Va ser en el darrer quan els Warriors van agafar una mica d’avantatge que els va portar a la victòria i a situar el 2-2 en la final.