ACB

Mirotic i el rebot, factors decisius

Líder. El montenegrí assumeix els galons d’estrella i apareix quan més el necessitaven; el retorn de Sanli, tot i jugar coix, i la major energia fa que el Barça guanyi la batalla dins la zona

Mirotic, que en el primer assalt va acabar amb 13 punts i 16 de valoració, no va ser el líder que necessita el Barça. Però ahir, quan més ajustat estava el matx, quan més complicat s’havia posat el partit, va aparèixer per demostrar de què és capaç. Mirotic, a qui Chus Mateo va forçar a desgastar-se en el primer assalt en l’un contra un davant la potència física de Yabusele, va fer un recital. L’altre factor clau va ser dins la zona, on el Barça va recuperar Sanli, tot i l’esquinç de turmell que arrossega i que li va impedir jugar al màxim de les seves possibilitats. Però la seva simple presència, juntament amb una bona versió de Davies, va fer que la batalla dins la pintura, que es va perdre clarament en el primer assalt, quedés neutralitzada (39-39). El desencert en el triple (6/19) també el va tenir el Madrid (5/26).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)