ACB

El Barça fa aigües i el Madrid té el títol a tocar (81-66)

Els blaugrana han tornat a estar lluny de l’energia que ha imposat l’equip blanc

El Barça, amb 19 pèrdues i 15 rebots ofensius del Madrid, s’ha quedat ja sense marge d’error i haurà de guanyar els dos partits si no vol quedar-se sense el títol de l’ACB. Els blaugrana han perdut al Wizink Center on ha estat escombrat al darrer quart (81-66) i el Madrid es situar en un 2-1 a la sèrie al millor de cinc partits. Diumenge (18h) primer match-ball. Jasikevicius ha situat Exum de titular després de deixar fora de la convocatòria a Hayes però l’australià només ha tardat tres minuts en fer dues faltes i anar a la banqueta. Causeur ha portat el ritme inicial (18-12) després d’un 7-0. Però l’aparició en escena de Kuric amb dos triples seguits (25-24). Mirotic ha estat ben tapat i ningú ha agafat el seu relleu. Preocupant les moltes pèrdues (11) del Barça als primers 20 minuts i el baix rendiment de Davies. Abans del descans un triple de Rudy ha situat la màxima del matx (44-34) però tres lliures de regal per Davies al darrer segon ha maquillat el resultat (44-37). El Madrid ha atrapat 8 rebots ofensius a la primera meitat.

Al tercer quart ha arrencat amb un Madrid molt sòlid que ha eixamplat la diferència (55-42). El Barça ha reaccionat amb Kuric i Mirotic com a referents amb un parcial de 0-8 (55-50). Chus Mateo ha aturat el partit i ha aparegut Causeur per anotar dos cistelles seguides, una esmaixada de Poirier i un triple de Llull que ha servit per fer un 9-2 (64-52). Una nova esmaixada després d’un rebot ofensiu de Poirier ha encès encara més el partit (66-53). El Barça ha desaparegut del partit i els blancs han rematat el partit culminant un parcial de 17-3 (72-53). Saras ha fet seure els titulars donant el partit per perdut.