ACB

Jordi Serracanta serà el President del Bàsquet Manresa

Serà presentat el dimarts 5 de juliol a les 19:30 al Nou Congost

El Bàsquet Manresa ja sap qui liderarà el club després de la marxa de Josep Sáez. Tan sols 10 dies després del final de l’etapa de Sáez com a President ja es sap qui serà el seu successor: Jordi Serracanta. La presentació de Serracanta serà el proper dimarts, 5 de juliol, a les 19:30 al Nou Congost.

Jordi Serracanta i Espinalt (nascut a Manresa el 28 de maig del 1976) serà a partir de dimarts el President del Bàsquet Manresa. L’ex-regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa ha estat vinculat al Club Natació Manresa, on n’ha estat el Cap d’administració durant 10 anys, a banda de ser entrenador d’equips de waterpolo entre el 1996 i el 2005 i en la temporada actual, en què era també vicepresident del club. Diplomat en Gestió i administració pública, ha cursat també un Màster en Gestió esportiva i un Postgrau en Gestió d’instal·lacions esportives. Ja va ser membre del Consell d’Administració del Bàsquet Manresa entre el 2015 i el 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)