ACB

Aíto, un mite més a Fontajau

Bàsquet. ACB. La llegenda europea de les banquetes dona el vistiplau a agafar el timó de la nau del Bàsquet Girona motivat pel projecte i convençut per tot el que li ha explicat Marc Gasol

Més credibilitat en el projecte del Bàsquet Girona. Si Aíto se suma al repte el club guanya un nou impuls, guanya respecte de l’ACB, de l’arbitratge, dels rivals, trempera d’aficionats i de jugadors... Un nou ídol a Fontajau. Ahir es van reunir per tancar els detalls. Si Aíto té il·lusió per una cosa l’acord acabarà sent un fet. I així és com s’intueix que en les pròximes hores es pugui fer oficial el seu fitxatge pel Bàsquet Girona. A Fontajau s’hi van sumant mites i després que el campió de l’NBA, del món i president decidís retornar a l’elit el club gironí, ara Aíto ha decidit sumar-s’hi. Als seus 75 anys no és una qüestió econòmica, sinó d’il·lusions. Per això ha estat tot l’any entrenant sis joves del planter del Joventut dos dies per setmana al Palau Olímpic. No ho va fer per diners, sinó per gust. Després d’aquest any sabàtic en una banqueta, Aíto ha decidit que la seva vida és dirigint i ho tornarà a fer només un any després de deixar l’Alba de Berlín, on jugava l’Eurolliga i amb qui va guanyar la Bundesliga. Hi ha molts punts positius per poder agafar el timó. Però sobretot n’hi ha dos d’importantíssims: el projecte l’engresca i només hi ha un partit per setmana, sense viatges a Europa. A partir d’aquí també és important el fet que Girona és a prop de casa seva, a Sant Just Desvern, que coneix Marc Gasol i el seu germà Pau perfectament, i que el Bàsquet Girona també està creixent en la seva base, on Aíto també s’implicarà.

Facilitar cessions i joves

Si alguna cosa ha demostrat Aíto en els últims anys, és que si ha hagut de posar un jove a la pista ho ha fet. Que després de tot el que ha viscut poc l’afecta el que diguin. És d’idees clares i les porta fins a l’extrem perquè té credibilitat. Això pot facilitar cessions.

ALGUNES CLAUS

0
viatges
a l’estranger haurà de fer aquest curs; el Bàsquet Girona no jugarà a Europa. Més temps per entrenar i preparar l’ACB
100
km
des de Fontajau fins a casa seva, a Sant Just Desvern, tot i que evidentment viurà a Girona
Patrocini

97,27% de renovacions d’abonats

Divendres va acabar el període de renovacions i avui ja s’obrirà el termini per poder donar d’alta, a partir de les dotze del migdia. Una dada que certifica l’eufòria que es viu a l’entorn del Bàsquet Girona és que un 97,27 per cent dels abonats que tenien aquest curs han renovat el carnet per a la temporada 2022/23. Després de 14 temporades en què el club ha hagut de viure moments molt delicats i en què algun projecte de tornar a l’elit ha quedat pel camí, ara l’afició gironina no vol desaprofitar l’ocasió de poder tornar a veure el Bàsquet Girona a l’ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)