ACB

Ampliació a la vista de ‘Lapro’

Bàsquet. ACB. El Barça acorda amb el base argentí allargar el seu lligam amb el club perquè formi un tàndem letal en els pròxims anys amb Satoransky

El Barça ampliarà el contracte de Nico Laprovittola, que va signar a l’estiu per les dues pròximes temporades amb el Barça. Venia del Madrid i ha estat, sens dubte, el fitxatge que millors aportacions ha fet durant el curs, amb actuacions estel·lars. Ha encaixat al Barça i Jasikevicius ha sabut trobar la seva millor versió jugant d’escorta. El seu talent, mà exterior i visió de joc, amb 32 anys, li han permès ser el més destacat després de Mirotic. En l’ACB ha fet una mitjana de 9,3 punts, 2,5 assistències i 1,7 rebots en només 20 minuts de joc, amb gairebé un 40% d’encert en triples. En l’Eurolliga, ha acabat amb 9,6 punts, 3,1 assistències i 1,8 rebots. El Barça està molt satisfet amb el jugador i vol mantenir una estabilitat en la posició de base, on Jokubaitis d’aquí a un any molt probablement jugarà en l’NBA, i qui no hi serà segur és Nick Calathes (33 anys), qui fins i tot podria marxar aquest estiu tot i tenir contracte. Per intentar tenir més marge per fitxar, el que fan els clubs és fer contractes més llargs i allargar el cost amb més anys. Així, en clau comptable, hi ha més marge. És el que s’ha fet amb Satoransky (4 anys) i Vesely (3).

El Barça B, a l’EBA

El club també va fer oficial ahir que el filial que dirigeix Roger Grimau, que va pujar a la LEB Plata, ha renunciat a la plaça i jugarà a l’EBA en un intercanvi amb el Salou.

Satoransky signa per quatre anys amb el Barça

Ahir es va fer oficial l’acord entre el Barça i el txec, que torna al club i dona ja per tancada la seva etapa a l’NBA, on va jugar amb els Wizards, els Bulls, els Pelicans, els Blazers i els Spurs. Satoransky signa per les pròximes quatre temporades després de dos anys defensant la samarreta blaugrana (2014-2016).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)