ACB

Serracanta ja mana en el Manresa

Bàsquet. ACB. El nou president del Baxi és presentat i transmet que no renunciarà als objectius que tenen davant i que mantindran l’ambició que ha transmès Pedro Martínez

Jordi Serracanta ha estat presentat al Nou Congost com a nou president del Baxi Manresa substituint Josep Sáez, ahir present, acompanyat de l’alcalde manresà, Marc Aloy. Serracanta va explicar com va anar tot: “Vaig intercanviar unes converses en les quals em va exposar la seva voluntat que fos jo el seu recanvi; el primer que vaig pensar van ser les ganes de fer-me càrrec com a Manresa i del bàsquet, serà un càrrec executiu i, per tant, hi dedicaré tot el dia.” Sobre Pedro Martínez va dir que és una persona clau: “El Pedro va mostrar un punt de preocupació perquè el Sáez fes un pas al costat i per això vam decidir conèixer-nos ràpid per traslladar-li l’ambició esportiva, que ell no vol renunciar-hi, i que jo estava en la mateixa línia”.

Demà, sorteig europeu

El Baxi Manresa serà demà a Mies (Suïssa) en el bombo 1 com a cap de sèrie i evitarà així a la primera fase l’AEK Atenes grec, el Nymburk txec, el Hapoel Holon i el Hapoel de Jerusalem israelians i el Borgonya i l’Estrasburg francesos. La primera fase és una lligueta de quatre equips i passen directament el primer i el segon i el tercer juguen una eliminatòria. A la següent fase tornen a ser quatre equips i passen a quarts els dos primers classificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)