ACB

Vist i no vist: de la Penya al ‘Granca’

ACB. Ferran Bassas, després de saber que no tindria protagonisme el curs vinent, rescindeix l’any de contracte sense pagar sortida ni rebre indemnització, i marxa a Las Palmas

Ferran Bassas ja és base del Gran Canària de les dues pròximes temporades. Després de conèixer de primera mà que a la Penya no tindria gaires minuts, com se li va comentar fa una setmana, el badaloní va obrir-se al mercat i de les propostes que ha rebut la millor va ser la del Gran Canària. D’aquesta manera, el base aconsegueix guanyar un any més de contracte –amb la Penya acabava el pròxim 30 de juny–, un bon contracte i la possibilitat de jugar. A més, el nou tècnic canari és Jaka Lakovic, que va ser tècnic ajudant de Carles Duran a Bilbao i a la Penya. Duran, que volia mantenir Bassas a l’equip, li ha donat bones referències extraesportives. Fa un temps Bassas ja havia tingut la possibilitat de jugar al Gran Canària quan Pedro Martínez havia de ser-ne l’entrenador. Però al final el tècnic, que és qui el volia, no va signar i l’acord es va fer enrere.

Zagars, amb els Wizards

El base letó, que està en el dret de tempteig de la Penya, disputarà la lliga d’estiu de l’NBA a Las Vegas amb la samarreta dels Washington Wizards. El jugador podria ser el tercer base de la Penya el curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)