ACB

La Penya anuncia el seu primer fitxatge, Henry Ellenson

El jugador nord-americà ha firmat un contracte per a les pròximes dues temporades

El Joventut de Badalona ha anunciat la seva primera incorporació per a la temporada 2022/2023. És l’aler pivot provinent de l’Obradoiro, Henry Ellenson, que arriba per ocupar el buit de Vladimir Brodziansky i ha firmat un contracte per a les properes dues temporades.

Henry Ellenson (13/01/1997, Rice Lake, Wisconsin) és un jugador amb bona mà i unes qualitats que li permeten jugar tant a la posició de 4 com a la posició de 5. Gràcies a la seva amenaça exterior i el seu dribbling és capaç d’obrir la pista en formats més petits.

El nord-americà va passar per la Universitat de Marquette en el seu únic any a la NCAA i com a jugador dels Golden Eagles de Marquette va fer una gran temporada amb uns números que van cridar l’atenció de l’NBA: 17 punts i 9 rebots per partit. L’any 2016 va ser escollit al número 16 del Draft pels Detroit Pistons, on va jugar dues temporades i mitja. Posteriorment, va passar mig any més als New York Knicks i una temporada als Brooklyn Nets. En total va disputar 81 partits repartits en quatre temporades.

L’any passat va arribar a Europa després de firmar un contracte amb el Monbus Obradoiro de la lliga Endesa, on ha tingut un gran protagonisme amb una mitjana de 11.1 punts, 4.9 rebots i 10.2 de valoració en els 32 partits que ha disputat. A més, ho ha fet amb un 50’9% en tirs de 2 i un 80’9% en tirs lliures, en una mostra de la seva gran fiabilitat des de la línia de tir lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)