Lliga femenina

Els nous, des del dia 18

Bàsquet. L’Spar Girona avança el termini perquè els aficionats es puguin donar d’alta com a abonats per al 2022/23, arran de la demanda i gràcies a l’alt percentatge de renovacions del curs passat

El gran percentatge de renovacions dels carnets de la temporada passada i la creixent demanda de noves altes per al curs 2022/23 són els motius pels quals l’Uni Girona avança al dilluns 18 de juliol el període per tramitar els nous abonaments. El club havia establert en un primer moment, i premiant la fidelitat de les persones que ja tenien el seu seient en l’exercici anterior, que les renovacions es podrien dur a terme des d’ahir feia un mes fins al 31 d’agost. Com que el gruix de l’afició ja ha tramitat la renovació, les persones que es vulguin donar d’alta no s’han d’esperar a l’1 de setembre, sinó que podran fer-ho aquest dilluns que ve no l’altre.

La campanya #ShaDeViure té com a principal novetat que Fontajau quedarà repartit en tres zones: central, lateral i fons. Aquesta segmentació fa que es creï una grada d’animació, al bloc 2 (lateral, al davant de la banqueta de l’Spar). L’Uni ofereix també, i com ja era habitual, diverses modalitats de carnet: general, sènior / jove, infantil, pack de 4 i familiar (dos adults i dos infants).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)