ACB

Aíto entrenarà el Girona en el debut a l’ACB

Alejandro ‘Aíto’ García Reneses (Madrid, 1946) serà l’entrenador del Bàsquet Girona en el primer curs del club de Marc Gasol a l’ACB. L’aposta per l’experimentat tècnic madrileny es va tancar aquesta setmana i s’ha fet oficial aquest migdia. Barça (14 temporades), Penya (7), Màlaga (3), Sevilla (2) i Gran Canària (2) son les banquetes per les que ha passat el prestigiós tècnic, que supera els mil partits (1.077) en la competició que ha guanyat nou cops amb el club blaugrana: 1987-95, 96, 97, 99 i 2001. Com a seleccionador espanyol va ser subcampió olímpic el 2008 a Pequín.

“Després d’un any sabàtic, vaig decidir acceptar l’oferta del Bàsquet Girona per continuar entrenant. En aquests moments estic pendent de formar el millor equip que es pugui per treballar amb la millor il·lusió per millorar els jugadors i aconseguir els millors resultats” diu l’entrenador, que abans del parèntesi havia dirigit l’ALBA de Berlín (2017-21) a l’Eurolliga i a la lliga alemanya –dos cops campió.

El club de Marc Gasol, que diu estar molt content per la incorporació al projecte i tenir ganes de començar a treballar per confeccionar la plantilla del 2022-23 des d’avui mateix ha de tancar el cos tècnic que liderarà Aíto.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)