Més bàsquet

Àlex Formento, campió de Mèxic

Bàsquet. Internacional. L’Astros de Jalisco supera en el sisè partit l’Hermosillo i aixeca el títol; el català va assolir l’ascens amb el Bàsquet Girona i el Barça CBS i ara és campió mexicà

El tècnic català es va convertir ahir a la matinada en campió de la Cibacopa de Mèxic. El seu equip, l’Astros de Jalisco, va superar l’Hermosillo (91-87) en el sisè partit de la final i va aixecar el títol (4-2). L’exjugador del Betis i del Breogán Matt Stainbrook va acabar amb dobles figures (17 punts i 12 rebots). És un èxit més per al bàsquet català, amb un entrenador que va agafar l’equip fa només quatre mesos. Formento subratllava després del títol la satisfacció i sobretot el treball que està fent els últims temps: “Vaig pujar entrenant el Bàsquet Girona a la LEB Or, vaig anar al Barça CBS com a tècnic ajudant d’Isaac Fernández i vam assolir l’ascens a la Lliga Femenina, i ara vaig venir a Mèxic per agafar aquest projecte i hem estat campions; alguna cosa dec estar fent bé.” Formento, la mà dreta, juntament amb Chus Escosa, de Marc Gasol en la creació del Bàsquet Girona fa set anys, ratifica que la decisió de ser entrenador va ser encertada: “És un gran pas més a la meva carrera, era un repte molt gran sortir de casa. Més que pel títol estic content pel joc que hem fet, el treball d’equip i com ha gaudit la gent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)