ACB

El ‘Pato’ Garino, el segon fitxatge del Girona

Patricio ‘Pato’ Garino Gullota (1,98 m, 1993) és la segona cara nova de la plantilla del Bàsquet Girona per al debut a l’ACB. L’aler nascut al Mar del Plata arriba a Fontajau procedent del Nanterre francès i ha disputat l’ACB i l’Eurolliga. Abans de jugar la lliga francesa, Garino havia passat pel Baskonia (20017-20) i pel Zalgiris Kaunas (2020/21). Ha disputat 64 partits a l’ACB i 55 a l’Eurolliga.

Patricio Garino és el segon fitxatge de l’equip que entrenarà Aíto, després del de Quino Colom anunciat dimarts. “Estic molt content i molt feliç per aquesta arribada a Girona. Estic molt agraït amb el club per haver arribat a un acord que per a mi val moltíssim.” diu el nou jugador del Girona, que hi afegeix: “Tinc moltes ganes de ser allà i començar a competir. En la part col·lectiva es veu un projecte molt gran: el retorn de Girona a l’ACB. Tenim l’oportunitat de fer quelcom bonic amb el grup que s’està formant.” “Estem molt contents i satisfets amb la incorporació de Patricio Garino, un jugador que ens ajudarà en la nostra estrena en l’ACB des de la seva comprensió del joc i els espais, amb una alta efectivitat en el tir de tres punts que combina amb la capacitat i l’equilibri defensius que dóna a l’equip.” destaca el director esportiu del club, Jordi Plà i Comas.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)