ACB

‘Papi’ Badio, dues temporades més a Manresa

Brancou Badio (1,91 m, 1999) jugarà aquest curs i el següent al Baxi Manresa, amb qui va disputar els últims quatre partits de la temporada passada des del Fraport Skyliners. ‘Papi’ ha posat fi a la seva relació amb el conjunt alemany de manera definitiva i d’aquesta manera es queda al Nou Congost. En l’exercici 2021/22 va jugar les dues últimes jornades de la lliga regular i els dos partits del play-off contra el Madrid.

L’escorta senegalès ja havia debutat a l’ACB amb el Barça la temporada 2020/21, la segona de les que va passar al FC Barcelona –hi arribava després d’un any a Canàries. Hi va jugar 7 partits i precisament contra els blaugrana la temporada passada establia el seu sostre anotador: 11 punts.

“És un jugador que coneixem i ens coneix; està en procés d’acabar de madurar en quant a coneixement del joc i presa de decisions; té un potencial físic i atlètic que ens va molt bé per a aquestes posicions; ha demostrat que treballa bé i té bona mentalitat, i esperem ajudar a que segueixi fent passes endavant” posa en valor Xevi Pujol, el director esportiu del conjunt manresà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)