ACB

Principi d’acord perquè Juani Marcos (Barça) segueixi al Força Lleida

El Força Lleida ha arribat a un principi d’acord amb el FC Barcelona perquè el base argentí Juani Marcos continuï a l’ICG Força Lleida una temporada més, en qualitat de cedit. El jugador de 22 anys va arribar al club lleidatà a principis de setembre de 2021, però per motius burocràtics amb el seu passaport italià aliens al club, no va poder debutar fins al mes de gener de 2022.

La temporada 2021-2022, Juani Marcos va ser un dels jugadors més destacats a l’equip. Va jugar 19 partits de lliga regular LEB Or i 6 de fase d’ascens (play-off i final four). D’aquests 25 partits disputats, va jugar una mitja per partit de 26:28 minuts, fent 10.8 punts, 44.3% d’efectivitat en tirs de dos, 35.6% en triples, 83.1% en tirs lliures i 10.1 de valoració. Marcos disposa de la nacionalitat italiana i per tant ocuparia fitxa de jugador comunitari a l’ICG Força Lleida. El Lleida, que va caure en les semifinals de la final a quatre jugada a Girona davant de l’amfitrió després de fer una gran temporada, està interessat en incorporar el base Fabio Santana, sorgit del planter del Gran Canària, i l’aler portuguès Diogo Brito, exOurense i exMoron. El tècnic Gerard Encuentra tornarà a dirigir el projecte a la LEB Or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)