ACB

Tres baixes més per al debut del Girona a l’ACB

Bàsquet. Txemi Urtasun, Karamo Jawara i Kaspars Vecvagars no continuaran al club, que està negociant la sortida amb Gerard Sevillano

Txemi Urtasun, Karamo Jawara i Kaspars Vecvagars no continuaran al Girona, en el curs de l’estrena del club de Marc Gasol a l’ACB. Els dos primers, el navarrès i el noruec, eren titulars en la plantilla gironina, mentre que el letó va tenir un paper clau en el partit de l’ascens (60-66), amb 13 punts en 13:51 i 3/3 des de la línia de 6,75 m. En una nota de comiat el club ha agraït especialment “la seva professionalitat i implicació, fonamentals dins i fora la pista en l’ascens a l’ACB”, i els ha desitjat el millor tant professionalment com personalment. Les baixes d’aquests tres jugadors s’afegeixen a les de Pol Molins, Mads Bonde Stürup i Gonçalo Delgado, que van ser renovats pel Girona i jugaran cedits aquest curs 2022/23, i a la d’Albert Sàbat, que un cop retirat passa al cos tècnic liderat per Aíto.

Jaume Sorolla ha renovat i Josep Franch, Èric Vila i Maxi Fjellerup tenen contracte en vigor i tot indica que continuaran a l’equip gironí. Gerard Sevillano, que com Sàbat era l’home que feia més temps que era a l’equip –des del 2019 a la LEB Plata–, està pendent de posar fi a la seva relació contractual amb el club, mentre que Marc Gasol només ha de fer oficial que deixa de ser el president per poder ser inscrit com a jugador i no incomplir el reglament de l’ACB.

Quino Colom, Pol Figueras, Kameron Taylor, el Pato Garino i Roko Prkacin són les incorporacions que ha fet el club, que també té lligat Pierre Oriola, en espera que es desvinculi del Barça.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)