Lliga femenina

Dilema: esperar o no esperar

Bàsquet. Lliga Femenina. L’Spar Girona té l’opció de triar dues nord-americanes però una arribaria més tard que l’altra i la prioritat és que estigui al màxim en la prèvia de l’Eurolliga

8,7

punts

de mitjana a la WNBA

L’inici de temporada de l’Spar Girona és brutal: 30 de setembre, Lliga Catalana; 5 d’octubre, debut a la Lliga Femenina contra el potent València a Fontajau; 8 i 9 d’octubre, la supercopa a Vitòria contra el Perfumerías Avenida, el València o l’Araski, i 12 i 19 d’octubre, la prèvia de l’Eurolliga. La segona jornada de la Lliga Femenina contra el Barça CBS ha quedat ajornada per la disputa de la prèvia europea. L’obsessió al club, lògicament, és classificar-se per a la màxima competició continental i el dubte que hi havia sobre la taula primer de Pere Puig –això ho ha gestionat sempre molt bé trobant fórmules– i ara de Laia Palau és decidir el fitxatge de la nord-americana que ha de ser cabdal aquest curs. Sobre la taula tenien dues opcions però la que més agradava podria perdre’s l’inici del curs perquè està disputant la WNBA i sembla que pot arribar lluny. L’altra opció sembla que arribaria abans. Aquest és el dilema: esperar o no. L’Spar Girona, a qui també li falta tancar el fitxatge d’una jugadora nacional, es jugarà contra el Villeneuve francès la possibilitat de competir amb els millors clubs de l’Eurolliga, un fet que és molt important per mantenir l’exigència de les de Bernat Canut i poder ser un club de màxima atracció en tots els nivells per omplir el pavelló de Fontajau. La tercera opció ara mateix no convenç: seria fitxar una jugadora per a l’inici i un cop assolit l’objectiu fitxar la que volen.

Fent números de ‘rookie’

Rebekah Gardner continua fent números per ser la millor debutant a la WNBA. La de l’Spar (1,83 m, 1990) està jugant amb les Chicago Sky.

Patrocini

Renovació de l’equip biomèdic gironí

Després de l’arribada de Bernat Canut com a màxim responsable tècnic i la renovació de Laura Antoja com a entrenadora assistent, l’Spar Girona anuncia la renovació de l’equip biomèdic. Sílvia Treviño serà per quarta campanya la metgessa del primer equip; Beti Orden serà la fisioterapeuta per desena temporada consecutiva; al seu costat hi haurà Redouan Hamido, que serà la tercera temporada que és a l’Spar, mentre que Álex de la Vega continuarà a l’‘staff’ com a preparador físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)