ACB

El ‘factor Barton’ ajuda a la cessió del txec Ondrej Hanzlik

Bàsquet. ACB. El nou ajudant d’Aíto al Bàsquet Girona és un referent de l’esport de la cistella a la República Txeca i ha estat amb les seleccions de formació

Ondrej Hanzlik és ja una nova peça del Bàsquet Girona. El txec del Baskonia arriba cedit després d’un bon informe de Lubos Barton, tècnic ajudant d’Aíto que va parlar amb el jugador perquè és un referent del bàsquet txec i ha estat a les seleccions de formació del seu país. Hanzlik (20 anys) va estar cedit el curs passat al Juaristi (LEB Or), on va fer 10,4 punts de mitjana, amb un 35,8% en triples (62/173). L’objectiu del Bàsquet Girona era trobar un jove amb amenaça exterior i van preguntar també per Pep Busquets (Joventut) i per Millán Jiménez (València). L’escorta txec es va formar a l’Sparta de Praga i va arribar al Baskonia el 2016, amb 14 anys. Ara arribarà al pavelló de Fontajau després de jugar l’europeu sub 20 amb la selecció txeca, amb qui ha fet un campionat sub 20 espectacular, amb una mitjana de 13,4 punts, amb un percentatge d’encert del 42 per cent en triples (19/45). El Girona ja ha tancat els fitxatges de Quino Colom, Pato Garino, Kameron Taylor, Pol Figueras i Roko Prkacin, una altra perla jove.

Es retira amb 23 anys

Ahir l’ex Girona Leo Cizmic va anunciar que es retira “per qüestions personals”.

Patrocini

Els d’Aíto disputaran fins a 7 amistosos

El Bàsquet Girona, per un altre costat, va tancar ahir el capítol d’amistosos amb el torneig que disputarà a Maó (Menorca) el 10 i 11 de setembre. Les semifinals les disputarà contra el Gran Canària i, segons guanyi o perdi, jugarà contra el Menorca o el Baxi Manresa l’endemà. Els gironins també jugaran contra el Baxi a Sant Julià de Vilatorta (26 d’agost), contra l’Overtime Elite a Platja d’Aro (el 31), contra la Penya a Olot (el 3 de setembre) i a l’Hospitalet (el 14), i la semifinal de la Lliga Catalana (el 20) contra el Barça a Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)