ACB

El Baxi Manresa reforça el joc interior amb el fitxatge de Tyson Pérez

El Baxi Manresa segueix reforçant el seu joc interior per a la temporada 2022-2023 i ha fitxat ala-pivot de 26 anys Tyson Pérez, que ha estat al MoraBanc Andorra les darreres 3 temporades. Tot i haver nascut a la República Dominicana, té la nacionalitat espanyola i és jugador de formació. Pérez, que arriba cedit per una temporada, també va jugar la LEB samb el Canoe (2017-2019) i abans havia militat en l’Eurocolegio Casvi (2016) i Club Santo Domingo Betanzos (2014-2016). El MoraBanc Andorra, amb el que té contracte fins el 2024, espera recuperar-lo si torna a l’ACB la propera campanya

José Miguel Tyson Pérez Balbuena (nascut a Santo Domingo, República Dominicana, el 29 de gener del 1996) arribarà al Baxi Manresa procedent del MoraBanc Andorra. L’ala-pivot ha estat els darrers 3 anys a l’equip dels Pirineus, tot i que en la darrera temporada no va poder actuar per culpa d’una lesió al genoll. Ja recuperat, fins i tot ha pogut debutar amb la selecció espanyola, on va ser convidat per entrenar amb l’equip aquest mateix estiu.

Xevi Pujol valora la incorporació de Pérez explicant que «és un jugador a qui cal ajudar a recuperar sensacions competitives; durant la seva trajectòria ha superat moltes barreres, té molt mèrit; es pot ajustar molt bé al que busquem i ens pot ajudar a ser competitius».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)