ACB

El Baxi Manresa fitxa Justin Hamilton, un reforç d’alçada (2,13 m)

Va jugar al València Basket la temporada 2015-16 a les ordres de Pedro Martínez. En el darrer curs ha fet una mitjana de 10,5 punts, 6,6 rebots i 1,3 assistències als Beijing Ducks de la lliga xinesa

El Baxi Manresa ha arribat a un acord per incorporar per una temporada Justin Hamilton, un jugador de 2,13 m que ja ha estat a la lliga ACB. La carrera d’aquest pivot de 32 anys ha transcorregut entre l’NBA i Europa, abans d’aterrar a la lliga asiàtica fa 5 temporades.

Justin Andrew Hamilton (nascut l’1 d’abril del 1990 a Newport Beach, Califòrnia, Estats Units) arriba al Baxi Manresa sent un jugador contrastat i amb experiència tant a l’NBA com a Europa. Va ser al València Basket la temporada 2015-16 a les ordres de Pedro Martínez. Després va tornar a l’NBA, als Brooklyn Nets, i les darreres cinc temporades ha estat als Beijing Ducks, de la CBA xinesa. Hamilton és un jugador amb molts centímetres d’alçada i repertori divers sobre la pista. Amb els seus anys a Europa, la lliga ACB i fins i tot l’NBA, podrà ajudar a la pintura sent coneixedor de la lliga espanyola. En la darrera temporada ha fet una mitjana de 10,5 punts, 6,6 rebots i 1,3 assistències als Beijing Ducks de la lliga xinesa. Tot i ser americà, té passaport croat.

El director esportiu Xevi Pujol ha fet la següent valoració: «Amb aquesta incorporació tanquem la configuració de l’equip; és un jugador amb experiència, saber estar, de qualitat ofensiva, amenaça exterior, polivalència i coneixement del joc».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)