Lliga femenina

El Barça CBS fitxa l’experimentada exterior Jolene Anderson

El Barça CBS, que aquest curs jugarà a la Lliga Femenina, la màxima categoria del bàsquet estatal, i l’experimentada alera nord-americana de 36 anys Jolene Anderson (1,76 m) han arribat a un acord fins a final de temporada. Anderson arriba procedent d’ESB Villeneuve-d’Ascq i aportarà llançament exterior i rebot. La de Wisconsin (Estats Units) té experiència a l’Euroleague Women on ha jugat 112 partits amb diferents equips, entre ells ESB Lille Metropole francès (18), Lotos Gdyna polonès (12), Beretta Famila italià (65) i Reyer Venezia italià (17). S’afegeix als fitxatges de la pivot brasilera Nadia Colhado i de la catalana Anna Cruz.

També té experiència a l’Eurocopa, competició en la qual ha jugat un total de 26 partits repartits en Antakya (6), Reyer Venezia (10) i la temporada passada amb l’ESB Villeneuve-d’Ascq un total de 10 partits on va tenir una mitjana de 10 punts i 6,6 rebots per partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)