Lliga femenina

L’Spar Girona fitxa Nora Galve per complir la normativa

Nora Galve (1,76 m, 2001) és la quarta jugadora estatal de formació de l’Spar Girona 2022/23. La jugadora provinent del Lima Horta de la Lliga Challenge s’afegeix a Laia Flores, María Araújo i Irati Extarri. “Estem molt contentes d’anunciar la incorporació de Nora Galve. Tot i la joventut, ha passat per moltes coses. Serà una jugadora que esperem que aporti aquesta frescor, les ganes de treure el cap i que també en els entrenaments vindrà amb aquesta il·lusió de les primeres vegades. Li desitgem una ràpida recuperació, ja que està sortint d’una lesió, però que aviat es podrà incorporar a dinàmica total” diu Laia Palau, la directora esportiva de l’Uni.

Galve va jugar als EUA abans de fer-ho el curs passat a Barcelona. Ho va fer a la Appalachian State University dels EUA. Abans ho feia amb l’Snatt’s Femení Sant Adrià. En les categories de formació té sis ors en els vuit campionats estatals disputats i també va ser internacional amb Espanya.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)