Lliga femenina

Galve, la jugadora de formació

Bàsquet. L’Spar Girona fitxa la barcelonina, que es recupera d’una lesió que arrossega des del curs passat amb el Lima Horta de la Lliga Challenge, per no incomplir la normativa de la FEB

Nora Galve (1,76 m, 2001) és la quarta jugadora de formació de l’Spar Girona 2022/23. La barcelonina va jugar al Lima Horta –4 punts en 15 minuts de mitjana– de la Lliga Challenge el curs passat i s’afegeix a Laia Flores, María Araújo i Irati Extarri en la imprescindible nòmina de quatre. “Esperem que aporti frescor i ganes de treure el cap. També en els entrenaments vindrà amb aquesta il·lusió de les primeres vegades. Li desitgem una ràpida recuperació, aviat es podrà incorporar”, diu Laia Palau, la directora esportiva de l’Uni, sobre Galve, que el 30 d’octubre es lesionava pel que quedava de curs.

L’alera, l’onzena fitxa de la plantilla que dirigirà Bernat Canut, va jugar als EUA abans de fer-ho al Barcelona. Ho va fer a la Universitat Estatal Apalatxiana dels EUA, un cop tancada la seva etapa a l’Snatt’s Sant Adrià. En les categories de formació, té sis ors en vuit campionats estatals.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)