Lliga femenina

Iho López, a Tenerife

Bàsquet. La pivot blanenca, desvinculada de l’Spar Girona després de dues temporades a l’Uni, seguirà a la Lliga Femenina amb el Clarinos

Iho López (1,90 m, 1997) jugarà aquest curs al Clarinos Tenerife, que malgrat que va descendir la temporada passada continua a la Lliga Femenina per la desaparició del Promete. La pivot blanenca es va desvincular de l’Spar Girona el 13 de juliol després de completar el seu primer exercici amb fitxa del primer equip i jugar cedida al GEiEG el 2020/21. 1,5 punts i 2,3 rebots amb 2 de valoració en els 20 partits en què va aparèixer són les seves estadístiques mitjanes en la lliga, i en l’Eurolliga en 10 partits va acabar amb 0,5, 1 i 1.

López arrossega problemes físics que en la seva etapa a Girona li impedien ser constant en els entrenaments, fet que condicionava molt les seves opcions de tenir minuts. Les bases Gaby Ocete i Izaskun García i la pivot Esther Montenegro eren fins a l’arribada d’Iho López tres de les quatre fitxes de formació d’una plantilla que encara s’ha de tancar. L’Spar Girona tancarà la primera volta de la lliga precisament a Tenerife el 29 de desembre i el Clarinos anirà a Fontajau el 18 de març en la jornada 26a.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)