ACB

L’estrena sense en Marc

Bàsquet. ACB. El Bàsquet Girona d’Aíto aixeca el teló de tests de pretemporada contra el Baxi Manresa (20.30 h) sense Gasol, encara tocat físicament, ni els internacionals Garino, Fjellerup i Prkacin

El Bàsquet Girona s’estrena en el retorn a l’ACB avui (20.30 h, Esport3) en el primer test de pretemporada que disputarà a Sant Julià de Vilatorta contra el Baxi Manresa. Aíto García Reneses ja podrà disposar de l’internacional Quino Colom, que ahir es va incorporar als entrenaments després d’estar a les ordres de Sergio Scariolo amb molta il·lusió i sense prendre’s cap dia de descans. Sap que és una peça clau per al nou projecte del Bàsquet Girona. La lesió de Sergio Llull, que el deixa fora de l’Eurobasket, ha encès l’alarma a Girona per la possibilitat de repescar el nou base gironí, tot i que ara mateix hi ha Juan Núñez, l’ex Madrid, un jove però sense experiència ni la qualitat de Colom.

La primera prova servirà per veure els primers minuts dels nous fitxatges Dusan Miletic, Pol Figueras, Ondrej Hanzlik i Kameron Taylor, mentre que no es podrà veure encara Marc Gasol, que s’està recuperant de la lesió, ni tampoc Pato Garino, Maxi Fjellerup i Roko Prkacin, que encara estan concentrats amb les seleccions argentina i croata.

Pel que fa al Baxi Manresa de Pedro Martínez –que va sonar per ser el tècnic gironí–, fa dues setmanes que s’entrena i no podrà disposar dels internacionals Juampi Vaulet, Elias Valtonen i Brancou Badio, que estan concentrats amb les seves seleccions, mentre que Guillem Jou ja s’entrena.

Els aficionats que vulguin veure el primer partit de l’equip tenen dues opcions: portar 3 kg de menjar per donar a Càritas i al Banc dels Aliments o bé pagar 8 euros si queden entrades.

LA PRÈVIA

Espero jugar amb intensitat, lògicament l’equip no està complet però ens anirà bé mentre no entrenem 5x5
Traurem conclusions però no pel resultat sinó en concentració i intensitat
Aíto García Reneses
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)