ACB

El Bàsquet Girona perd la pilota en l’últim atac (73-72)

Els gironins, amb Marc Gasol de titular i amb bons minuts, han mostrat un bon ritme tot i ser el debut

El Bàsquet Girona i el Baxi Manresa han debutat a la pretemporada (73-72) en l’any del seu retorn a l’ACB des gironins amb un triomf dels manresans en un final d’infart. En l’última possessió els gironins no han gestionat Els manresans tenien les baixes de Hamilton -malalt d’última hora-, Jou, Vaulet, Valtonen ni Badio. Els gironins han saltat amb Marc Gasol com a gran sorpresa en el cinc titular que tot i estar lluny del seu millor moment ha mostrat bones sensacions. El Bàsquet Girona ha tingut les baixes de Pato Garino, Maxi Fjellerup, Roko Prkacin i l’ajudant Lubos Barton i han debutat Miletic, Pol Figueras, Hanzlik i Taylor, els joves Ferran Diaz i Kevin Torres així com també ha tingut minuts Pol Molins, tot i que està cedit al Menorca (LEB Plata) però està reforçant l’equip a la pretemporada.

El matx ha començat amb un triple de Tyson Pérez i amb un Baxi intens (5-0). Amb 9-7 ha debutant Quino Colom. Un triple de Dani Garcia ha provocat el temps mort d’Aíto després d’un 7-0 (14-7). La resposta dels gironins ha estat immediata amb un 0-8 amb el base andorrà fent una exhibició de direcció (14-15). En aquesta fase l’elèctric Jerrick Harding ha mostrat el seu talent ofensiu amb dos triples (20-16). Eric Vila, amb 10 punts, ha estat el més destacat dels primers 20 minuts. Al descans 40-34.

Al tercer quart els gironins han començat molt més forts (47-48) i s’ha entrat en una fase d’igualtat tot i que el Bàsquet Girona, amb una gran intensitat defensiva, ha agafat un màxim avantatge de set punts (58-65) amb un gran Taylor valorant 12 en el darrer període per només 1 de tot el Baxi. Però els de Pedro Martínez han despertat amb un 7-2 (65-67) a tres minuts pel final. Però ha aparegut Marc Gasol per anotar cinc punts seguits amb triple inclòs (67-72). Harding s’ha sumat al lideratge amb un 2+1 important (73-72). Tot i que el Bàsquet Girona ha tingut l’última possessió Pol Figueras ha fet una mala passada i Taylor ha hagut de llançar des de més de mitja pista

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)