ACB

Trempera ja al mes d’agost

Bàsquet. Pretemporada ACB. El Bàsquet Girona, amb un gran Marc Gasol titular, exhibeix ritme i intensitat en el primer test i només cedeix en un final d’infart en què perd la pilota guanyadora

Baxi Manresa 73 Bàsquet Girona 72

BAXI MANRESA:Dani Pérez (9), Harding (15), Sagnia (2), Tyson Pérez (9), Babatumbe Olumuyiwa (7) -cinc inicial-, Bortolani (10), Dani Garcia (5), Naspler (5), Steinbergs (7) i Lee (8). 19/39 de 2. 9/35 triples (2 Bortolani, 2 Harding, 1 Dani Pérez, 1 Tyson Pérez, 1 Dani Garcia, 1 Naspler i 1 Steinbergs). 8/10 lliures. 45 rebots (9 Tyson Pérez) i 13 assistències (3 Dani Pérez)..BÀSQUET GIRONA:Molins (7), Figueras (4), Taylor (12), Vila (13), Marc Gasol (12) -cinc inicial-, Ferran Díaz, Colom (4), Miletic (8), Kevin Torres, Franch (3), Hanzlik (5) i Sorolla (4). 21/41 de 2. 7/21 triples (2 Gasol, 2 Vila, 1 Molins, 1 Franch i 1 Hanzlik). 9/14 lliures. 36 rebots (8 Miletic) i 19 assistències (6 Figueras)..PARCIALS:20-16, 20-18 (40-34); 15-19 (55-54) i 18-18 (73-72).

Més enllà de la victòria o la derrota, que sent el primer test de pretemporada és un fet anecdòtic, el més important és que el Bàsquet Girona ja és reconeixible i durant molts minuts va mostrar l’ADN d’equip que vol tenir. Marc Gasol va ser la gran sorpresa positiva en no només jugar sinó fer-ho de titular, amb minuts i accions destacades. El matx es va decidir en un final d’infart en què Pol Figueras va fer una mala passada a Taylor, Tyson Pérez va interceptar la pilota i, tot i que el nord-americà gironí va poder recuperar la pilota, ja era més enllà del mig del camp i el tir precipitat no va tocar el cèrcol. El Bàsquet Girona va tenir les baixes dels internacionals Pato Garino, Maxi Fjellerup, Roko Prkacin i l’ajudant Lubos Barton, i van debutar Colom, Miletic, Pol Figueras, Hanzlik i Taylor, els joves Ferran Díaz i Kevin Torres, així com també va tenir minuts Pol Molins, que, tot i que està cedit al Menorca (LEB Plata), està reforçant l’equip en la pretemporada.

El Baxi Manresa, que tenia les baixes de Hamilton, Jou, Vaulet, Valtonen i Badio, va començar manant (14-7), però un temps mort d’Aíto va canviar la dinàmica (14-15). La igualtat es va mantenir fins al descans (40-34). Al tercer quart els gironins es van posar al davant i ja es va entrar en una fase de màxima igualtat amb un darrer quart impecable de Taylor i amb Marc Gasol anotant 5 punts seguits que semblaven sentenciar (67-72). Però es va despertar l’italià cedit pel Milà Bortolani i l’elèctric Harding amb un 2+1 va decidir.

Patrocini

Sargatal podria deixar el Bàsquet Girona

L’entrenador que va aconseguir que el Bàsquet Girona tornés a l’ACB, Jordi Sargatal, podria deixar el club. L’entitat va anunciar fa un mes que passava a ser el responsable de l’àrea metodològica de la base del club i deixava d’estar a l’staff del primer equip. Però ho podria refusar.

Dimarts vinent, segon amistós a Platja d’Aro

El pròxim amistós serà dimarts vinent (20 h) a Platja d’Aro contra l’Overtime Elite. El següent serà dissabte, dia 3, a Olot (18.45 h) contra el Joventut. El cap de setmana següent (10 i 11 de setembre) jugarà el torneig de Maó. En semifinals jugarà contra el Gran Canària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)