Lliga femenina

El primer dia a l’Uni era ahir

Bàsquet. L’Spar Girona guanya el Tordera en el seu primer amistós de pretemporada, amb set jugadores del primer equip i una de les novetats, Laura Cornelius, amb molèsties musculars

CEEB Tordera 46 Spar Girona 81

CEEB TORDERA:Carbó (8), Ribas (19), Morales, Martín (6), Juvanteny (2) –cinc inicial–; Serra (8), Ulrich (2), Boadas i Espígul (1). 20/27 tirs lliures, cap triple i 19 faltes.SPAR GIRONA:Cornelius (3), Drammeh (18), Araújo (19), Flores (12), Labuckiene (8) –cinc inicial–; Parra (8), Etxarri (10), Cargol, Acín i Melero (3). 17/18 tirs lliures, 8 triples (3 Drammeh, 2 Parra i 1 Cornelius, Araújo i Melero) i 22 faltes.PARCIALS:18-22, 4-21 (22-43), 14-28 (36-71) i 10-10 (46-81)

L’Spar Girona tancava la primera setmana de pretemporada amb una victòria en l’amistós a la pista del seu equip vinculat, el Tordera –les jugadores que poden jugar a Fontajau són quatre–, de la copa Catalunya. Aquesta setmana l’Uni continuarà entrenant-se a Girona i, a partir de dijous, puja a Camprodon per fer-hi una estada que completarà amb l’amistós contra el Joventut dissabte.

Bernat Canut, amb dues júniors i una cadet al roster, apostava per Laia Flores i Laura Cornelius juntes a l’inici i era la neerlandesa qui obria el marcador, des de 6,75 m. Tot i així, uns problemes musculars que arrossegava des de dijous feren que una de les dues incorporacions que debutaven ahir no seguís al parquet, per precaució.

Drammeh, que completava el perímetre titular, amb Araújo i Labuckiene a dins, també sumava de lluny (4-8) i la primera cistella d’Etxarri tancava el primer quart (18-22). L’Uni tancava el segon quart amb un marge superior a la vintena (22-43) després d’un 2-16 i sense haver encaixat cap cistella en joc.

La segona meitat no tenia història: 36-71 al final del tercer quart i Drammeh anotant des de tot arreu: 42-78 de tres per completar un 0-8 en un últim quart que es tancava amb empat a 10. “Hem treballat bé i a gust, ens falta una part important de la plantilla” deia Canut, conscient que han d’arribar reforços.

ELS VESTIDORS

Estem molt lluny del que volem ser, però són unes primeres sensacions per acostar-nos a l’estil que volem
Bernat Canut
És normal que costi, sobretot de cames. Són partits que serveixen per agafar rodatge: anem a poc a poc
María Araújo
Fa una setmana que ens estem entrenant, hi ha moltes coses a treballar però és el primer partit
Laia Palau
La Penya, dissabte, per completar l’estada a Camprodon, el segon amistós
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)