Lliga femenina

Acord entre l’Uni Girona i l’Espai Gironès

L’Espai Gironès i l’Uni Girona han firmat un nou acord de col·laboració. És la dotzena temporada que el centre comercial i el club gironí col·laboren, per estrènyer llaços i unir esforços. Aquest any, el conveni inclou la col·laboració amb el club en la celebració de la Lliga Catalana femenina, que es disputarà a Girona el 30 de setembre i el 2 d’octubre, la presentació de la qual es farà al centre comercial el dijous 29 de setembre.

“Estem molt contents de poder fer costat per 12è any al club insígnia de l’esport femení de les comarques gironines, amb qui compartim valors i visió de territori i esperem poder seguir col·laborant moltes temporades més. Aquest any a més estem especialment contents d’estendre la col·laboració a la celebració d’un esdeveniment com és la Lliga Catalana femenina de bàsquet”, destaca Pau Jordà, gerent de l’Espai Gironès. “Fa molts anys que estan amb nosaltres. Ens han ajudat a fer créixer l’equip i el club fins al dia d’avui i esperem poder continuar molts més anys”, ha apuntat el president de l’Uni, Cayetano Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)