Lliga femenina

L’Spar Girona, contra l’amfitrió

Bàsquet. Supercopa. Les de Bernat Canut jugaran el 8 d’octubre les semifinals contra l’Araski (20.30 h) i abans hi haurà el duel de favorites entre el Perfumerías i el València (18 h)

El sorteig de la supercopa de Vitòria, que es jugarà el 8 i 9 d’octubre, va emparellar l’Spar Girona amb l’amfitrió, Araski. Les de Bernat Canut tindran un rival complicat però eviten els dos grans favorits que s’enfrontaran en l’altra semifinal. El duel de les gironines serà a dos quarts de nou del vespre, mentre que l’altra semifinal serà a les sis de la tarda. En el sorteig van prendre part per Twittch les capitanes dels equips, Sílvia Domínguez (Perfumerías), Queralt Casas (València), María Araújo (Spar Girona) i Maria Asurmendi (Araski). La gironina es va mostrar ambiciosa: ”L’equip entrarà amb ganes. Primer títol en joc. A totes ens agrada ser en aquestes finals per aspirar al títol. Venim amb molts de canvis i al final vols demostrar que l’equip pot funcionar. Intentarem posar en pràctica el que hem fet aquesta pretemporada.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)