Europeu

Contra tot i tots

Bàsquet. Europeu. Espanya juga les semifinals (20.30 h Cuatro) contra l’amfitriona, Alemanya, amb pressió però amb potencial i jugadors NBA

En l’Europeu sense les principals estrelles de l’NBA (Jokic, Doncic, Antetokounmpo i Markkanen) Espanya afronta una semifinal inesperada contra l’amfitriona, Alemanya (20.30 h Cuatro). No hi haurà ni Nowitzki ni Pau Gasol, les grans icones de les últimes dècades, però si una medalla en joc. Berlín serà una olla a pressió per a una selecció espanyola amb manca d’experiència en grans cites a banda del capità, Rudy (37 anys). Scariolo, però, se sap moure molt bé en competicions curtes. Les dues seleccions s’han vist les cares 13 cops amb 11 triomfs espanyols. Les dues derrotes van ser el 1993 i el 2005 en els encreuaments. El 2007 l’amfitriona era Espanya i va guanyar i el 1993 ho era Alemanya i van vèncer els germànics. El base dels Rockets Schröder (20,2 punts de mitjana) exercirà de líder amb Wagner (Magic), Theis (Pacers) i un grapat de jugadors de màxim talent a Europa.

En l’altre eliminatòria Polònia no guanya França (17:15 h Cuatro) en competició oficial des del 1985. Des de llavors s’han trobat tres cops, amb triomf francès. El balanç és de 10-7 però només hi ha un precedent en una eliminatòria en la lluita pel bronze i és del 1937 en la primera edició de l’Europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)