Lliga femenina

Primera derrota de l’Spar Girona, contra el Barça CBS (61-68)

L’Spar Girona perd el primer partit de pretemporada, en el tercer compromís de preparació de l’Uni i el primer contra un equip de la Lliga Femenina, el Barça CBS. El conjunt de Sant Feliu de Llobregat, que encara té un altre amistós dissabte que ve a Encamp, serà el proper rival de l’equip gironí, el dia 30 a Fontajau en la semifinal de la Lliga Catalana Femenina.

Araújo des de 6,75 m posava l’equip gironí per davant (3-2) i Labuckiene enllaçava cistelles (9-5) en un primer quart de domini local (15-13). Bernat Canut havia d’aturar el partit a 5 minuts per la mitja part (19-20) perquè les blaugrana havien capgirat el marcador, primer, i agafaven distància després; mitjançant el triple: 17-18 Itziar Llobet i 21-27 Jolene Anderson.

L’aparició d’Irati Etxarri amb 7 punts seguits, triple inclòs, ajustava el resultat al descans (29-31). Ainhoa López i Viktoria Mirtxeva establien una nova màxima visitant, ara de 9 (43-52), a l’inici de l’últim quart. La diferència arribaria a 14 (44-58) a 7 minuts per acabar. El 9-0 feia que Isaac Fernández parés el partit a 4 pel final (53-58, Labuckiene). Araújo des de 4,6m a 2 minuts (56-60) i des de 6,75 m a 1 (59-60) donava emoció al desenllaç, que s’acabaria emportant el Barça CBS amb triple de Carolina Guerrero (61-66).