ACB

El Bàsquet Girona vol enfortir la relació amb el teixit empresarial gironí a través del Club Empreses

El Bàsquet Girona creix i ho vol fer enfortint la relació amb el teixit empresarial gironí. És per això que aquesta temporada, la temporada de debut a l’ACB, neix Club Empreses.

Els principals objectius d’aquesta xarxa seran: afavorir el networking entre les empreses del Club Empreses, aportar valor afegit a les empreses que en formen part (coneixement, hospitalitat, experiències, etc.) i en definitiva enfortir la relació entre el Bàsquet Girona i el teixit empresarial de la província.

La participació en workshops organitzats pel club durant la temporada és un dels punts forts del projecte. Seran esdeveniments enfocats als valors del club, que volem compartir amb totes les empreses que formin part del nostre entorn, com la sostenibilitat, lideratge, gestió d’equips, nutrició, hàbits saludables, situació econòmica i situació laboral. A banda, les corporacions que formin part de Club Empreses podran lluir el seu logotip, de forma col·lectiva amb la resta de marques pertanyents al Club Empreses, a l’APP i web del club, tindran presència de marca a les pantalles d’accessos al Pavelló de Fontajau i podran gaudir de 12 entrades a l’avantllotja per tota la temporada regular.

Totes aquelles empreses que vulguin formar part d’aquesta xarxa al voltant del Bàsquet Girona, poden sol·licitar més informació a clubempreses@basquetgirona.com.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)