ACB

Marc Gasol, inscrit com a jugador

Marc Gasol (2,11 m, 1985) ja forma part de la plantilla del Girona que aquest dimecres debuta a l’ACB a Fontajau contra el Madrid. El pivot està inscrit, sense haver de deixar la presidència del club que va fundar el 2014.

“Serà incompatible la condició d’administrador o directiu d’un club amb l’exercici de qualsevol de les funcions previstes en aquest reglament que estiguin subjectes a inscripció en les competicions organitzades per l’ACB.” És l’article 25 del reglament de competició que impedia Marc Gasol ser inscrit a la lliga. L’Assemblea de la lliga va aprovar per unanimitat que el campió de la NBA i doble campió del mon pogués fer compatible la presidència i jugar a les ordres d’Aíto.

Aquesta era la darrera trava burocràtica que impedia Gasol ser inscrit a l’ACB. L’altra es va resoldre quan el Barça, que en tenia els drets –també els d’Èric Vila– des del 2008 hi va renunciar a l’estiu. El pivot sí que va poder jugar a LEB Or. L’antecedent amb més notorietat de la normativa de l’ACB que aquest cop no suposa cap impediment era el de Sergio Scariolo, que el 1999 quan va fitxar pel Madrid havia de ser, a més de tècnic, director general de la secció.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)