ACB

L’ACB torna amb sonoritat a Fontajau 14 anys després

ACB. L’Akasvayu Girona hi va jugar el darrer duel el 18 de maig del 2008, contra la Penya, en els quarts de final del ‘play-off’ pel títol

El 18 de maig del 2008 l’Akasvayu Girona va vèncer la Penya en els quarts de final del play-off, el darrer partit a l’ACB jugat a Fontajau. Una de les imatges icòniques del duel va ser l’avís de Marc Gasol a Rudy: “Prou.” El conjunt gironí es va imposar per 91-83, però va quedar eliminat a Badalona. El desenllaç posterior és conegut. Una desaparició traumàtica i un nou club fundat el 2014 per Marc Gasol, que el curs passat es va calçar de nou les sabatilles i el va catapultar a l’ACB, ahir va fer 100 dies clavats. Avui, el Bàsquet Girona, el seu fill, hi debuta contra el Madrid i l’expectació és brutal. De fet, com ja ho va ser la final a quatre per pujar. Girona viu hipnotitzada per un somni.

Patrocini

L’assemblea permet a Gasol jugar i presidir

Marc Gasol ja forma part de la plantilla del Girona. El pivot està inscrit, sense haver de deixar la presidència del club, tot i que l’article 25 del reglament de competició li impedia ser inscrit a la lliga. L’assemblea, però, va aprovar per unanimitat que el campió de la NBA i doble campió del món pogués fer compatible la presidència i jugar a les ordres d’Aíto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)