ACB

A Manresa, reedició de la final de la FIBA Champions

Bàsquet. ACB. El Baxi, que debuta avui al Nou Congost contra un Tenerife sense Shermadini (21.30 h, Movistar), arriba al partit encara en rodatge

El principal problema del Baxi Manresa aquesta temporada és que el comparin amb el del curs passat, quan va ser finalista de la FIBA Champions League, va entrar a la copa i va disputar el play-off. Si tothom té clar que s’han perdut sis peces clau com Francisco, Thomasson, Maye, Moneke, Sima i Bako i que les noves incorporacions potser tenen menys talent i s’han d’adaptar, llavors es podrà tocar de peus a terra. L’objectiu principal és la permanència. A partir d’aquí es pot somiar, sempre amb la complicitat del Nou Congost, que ha de tornar a ser determinant per a l’equip generant una pressió absoluta als rivals.

El primer obstacle serà el Tenerife (21.30 h, Movistar), que només ha jugat dos partits amistosos aquesta pretemporada i ha mantingut la base amb la incorporació de peces de màxim nivell com Jaime Fernández, Abromaitis i Elgin Cook. El Baxi té molts jugadors tocats, però Pedro Martínez va assegurar ahir en la roda de premsa que espera disposar de tots. El gran referent ofensiu és Harding, una de les sensacions, que ha anotat 16 punts de mitjana en els cinc partits que ha disputat a la pretemporada. Al seu costat Justin Hamilton ha de marcar diferències.

LA PRÈVIA

Ens falten molts automatismes, no hem fet la pretemporada que desitjava, estem preocupats per tots els inconvenients
Hem de fer el màxim, no tot és guanyar i la nostra afició n’és conscient, hi ha uns valors que no podem perdre
Pedro Martínez

El Benfica, últim rival a Europa

L’equip portuguès va sorprendre el Bamberg a la fase prèvia de la FIBA Champions League i completa el grup del Baxi a Europa amb el Llemotges i el VEF Riga letó. El debut manresà serà dimarts vinent a la pista francesa (20.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)