ACB

El 3 de Sàbat, al lloc d’honor de Fontajau

Homenatge. Pengen la samarreta del llagosterenc al costat de les de Middleton, Espinosa, Jordana i Carbó

Protagonista de l’ascens històric del Bàsquet Girona, Albert Sàbat va viure també l’estrena a l’ACB des de dins, però ja no vestit de curt, sinó com a ajudant d’Aíto García Reneses. Però el partit no va ser especial només per estrenar un rol diferent. Sàbat va rebre l’homenatge de Fontajau i es va convertir en el primer jugador del Bàsquet Girona que hi té la samarreta penjada. El dorsal 3 llueix al costat del 7 de Darryl Middleton i el 14 de Toni Espinosa (CB Girona), i el 9 de Noemí Jordana i el 7 d’Anna Carbó (Uni Girona). Sàbat, que va arribar al club creat i presidit per Marc Gasol quan era a la LEB Plata, va tancar una llarga trajectòria com a jugador professional –dues dècades i mig miler de partits-- amb un ascens històric a l’elit.

Ovacionat per l’afició, Sàbat va correspondre des del centre de la pista. Vestit amb camisa blanca, com tot el cos tècnic, va rebre la samarreta emmarcada, preludi de la descoberta de la que quedarà penjada a la part superior del pavelló.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)