Lliga femenina

El dorsal 3, icona a Fontajau

Bàsquet. El president de l’Uni, Cayetano Pérez, anuncia que diumenge retiraran la samarreta de la gran Laia Palau, que valora el gest tot i que admet que no li agraden “aquestes coses”

El president de l’Uni, Cayetano Pérez, va anunciar ahir durant la presentació de la 34a Lliga Catalana que diumenge el club retirarà la samarreta amb el dorsal 3 de Laia Palau. “Aprofito aquest acte per comentar que diumenge farem un acte molt especial i emotiu, que serà la retirada de la teva samarreta, Laia. Us convidem a tots perquè puguem ser-hi presents i ovacionar la que ha sigut una gran jugadora, la nostra gran capitana”, va dir Pérez, posant èmfasi en el paper que ha tingut Palau en el club.

“Jo el que vull és que l’equip guanyi, més que la meva retirada de samarreta”, va contextualitzar Palau, que es va referir al moment àlgid del bàsquet gironí: “És un cap de setmana prou especial, la gent té ganes de tornar a veure bàsquet. El club té ganes de començar amb força. Un reclam més per si vol venir més gent. Animo tothom a venir a Fontajau, un lloc especial on passen coses molt especials, sigui de l’Uni o d’altres equips. Espero que la gent tingui ganes de tornar a gaudir d’això.” Quant a l’homenatge, va verbalitzar una reflexió sincera: “Pel fet que no anunciés la meva retirada jugant, el club vol que la gent tingui l’oportunitat de fer-me aquest comiat. A mi no m’agraden aquestes coses, no m’agradarà l’acte, però haig de passar pel tubo.” Palau ha bastit una trajectòria de 25 anys a les pistes –amb 33 títols, incloses dues eurolligues i 13 medalles amb la selecció espanyola i 314 partits internacionals– amb un final de cicle majestuós de quatre temporades amb l’Spar Girona en què ha reiterat la seva qualitat.

LAIA PALAU

“Animo tothom a venir a Fontajau, un lloc especial on passen coses, amb l’Uni o amb altres equips”
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)