ACB

Pierre Oriola s’acomiada del Barça

L’excapità té paraules d’agraïment cap als companys i l’afició, però admet que no ha tingut la sortida del club que s’esperava

Pierre Oriola, el fins la temporada passada capità del Barça, ha enviat a través de les xarxes una carta de comiat a la seva afició. L’alerpivot de Tàrrega té paraules d’agraïment cap als seus companys i l’afició, tot i admetre que no ha tingut la sortida del club que esperava.

“Avui poso punt i final a un somni. El meu somni.

Cinc anys vestint la samarreta del millor club del món, defensant aquests colors en cada partit i sobretot, conscient en tot moment de què és el Barça i què significa aquest escut.

Me’n vaig per decisió tècnica a falta de dos anys per finalitzar el meu contracte (rescindit unilateralment pel club el dia 30 de juny de 2022) però sabent que he donat sempre el millor de mi quan he tingut l’oportunitat. Marxo amb la tranquil·litat i l’orgull de qui s’entrega al 100% del primer a l’últim dia però això no treu que aquest no era el final que jo desitjava en aquest club.

Gràcies a tots els companys que he tingut al meu costat aquests anys, i a tota la gent que va fer possible que formés part d’aquesta gran família.

Per últim i, el més important, gràcies Palau. Només tinc paraules d’agraïment cap a tots vosaltres. Per tots aquells qui sempre heu estat fidels a l’equip i heu tingut sempre bones paraules cap a mi. M’heu fet sentir a casa des del primer dia i això m’ho emportaré per sempre.

Fins aviat culers!!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)