Lliga catalana

Més festa a Fontajau

Bàsquet. Lliga Catalana. El Cadí la Seu-Penya (18.45 h / E3) i el duel Spar Girona-Barça CBS (21 h / E3), les semifinals del nou format

Fontajau prossegueix avui la setmana gran del bàsquet amb la disputa de les semifinals de la Lliga Catalana entre el Cadí la Seu i el Joventut (18.45 h) i l’Spar Girona i el Barça CBS (21 h). Els dos vencedors es jugaran diumenge el títol de la 34a edició (12.15 h). L’Spar Girona busca la desena corona després de perdre la final del curs passat al Nou Congost contra el Cadí la Seu. Amb l’arribada del Barça CBS, que va derrotar el conjunt gironí en la pretemporada i que té a les seves files la veterana badalonina Anna Cruz, la representativitat del bàsquet català ha pujat, amb tres equips a l’elit. La Penya hi accedeix com a campió de la Lliga Catalana Challenge.

Palau: retirada de dorsal

El president de l’Uni, Cayetano Pérez, va anunciar ahir durant la presentació de la 34a Lliga Catalana que diumenge el club retirarà la samarreta amb el dorsal 3 de Laia Palau: “Diumenge farem un acte molt especial i emotiu. Us convidem a tots per ovacionar la que ha sigut una gran jugadora, la nostra gran capitana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)