ACB

El Barça s’estrena amb derrota a Gran Canària (88-85)

L’equip blaugrana, gairebé sempre a remolc, no ha pogut aturar l’atac local, tot i l’aportació de Sanli (18), Abrines (17) i Kalinic (15)

El Barça ha encaixat la primera derrota de la lliga en la seva estrena a la pista del Gran Canària (88-85). El conjunt blaugrana ha evidenciat les seves llacunes de principi de curs i ha anat a remolc del seu rival durant pràcticament tot el partit. L’aportació de Sanli (18), Abrines (17) i Kalinic (15) no ha estat suficient contra un equip amb un pla de joc molt marcat.

Una cistella de Jokubaitis després d’un esprint de banda a banda han trencat l’equilibri del primer quart (19-21). El Gran Canària tenia més ritme, però el domini en el rebot era blaugrana, amb Kalinic com a jugador més valorat. Les pèrdues de pilota i els desajustos defensius han condemnat el conjunt de Saras Jasikevicius en el segon quart (29-19). Tres triples consecutius d’Àlex Abrines han frenat inicialment l’embranzida del conjunt local, on brillava l’aportació del jove pivot polonès Olek Balcerowski. El parcial al descans era de 48-40.

Després de la represa, Sanli ha sortit al rescat i amb 10 punts consecutius, amb dos triples inclosos, ha escurçat diferències (55-53). Abrines s’afegia a la festa per capgirar el resultat (55-56), però el Gran Canària ha reaccionat d’immediat amb Salvó i Balcerowski com a protagonistes (63-58). L’equip de Jaka Lakovic ha mantingut els 5 punts de renda fins a entrar en l’últim quart (70-65). El Barça ha fet un pas endavant en defensa i per segon cop ha estat capaç de prendre la iniciativa (75-76). Però com en el tercer quart el Gran Canària ha estat capaç de reaccionar. Amb 86-84 i possessió de 10 segons, Jokubaitis ha relliscat i ha enfonsat les escasses possibilitats de victòria blaugrana.