Lliga femenina

S’ajorna el reconeixement a Laia Palau

Serà dimecres a Fontajau contra el València enlloc d’aquest diumenge en la final de la Lliga Catalana Femenina

L’Uni Girona canvia de data l’homenatge a Laia Palau, que s’havia de dur a terme aquest diumenge a Fontajau en el transcurs de la final de la Lliga Catalana Femenina. L’Spar no la juga després de perdre la semifinal amb el Barça CBS per 59-62.

El reconeixement a l’actual directora esportiva del club es farà dimecres coincidint amb el partit de lliga contra el València –el darrer rival amb qui es va enfrontar Palau com a jugadora en actiu– corresponent a la primera jornada de la Lliga Femenina.

L’Uni argumenta que “l’esdeveniment històric” es farà al descans del partit de dimecres, demana “disculpes a tota l’afició per posar de data una final que no hem assolit” i destaca que donarà “les màximes facilitats a l’afició per acomiadar-se d’una de les jugadores més importants de la nostra història i del bàsquet europeu”. El club posa a la disposició dels aficionats que havien comprat una entrada per al partit d’aquest diumenge una invitació per assistir al duel de dimecres (20 h).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)