Lliga catalana

La voluntat de repetir

Bàsquet. El Cadí i el Barça CBS disputen la final de la Lliga Catalana Femenina a Fontajau (12.15 h, Esport 3), sense homenatge a Laia Palau

“Amb la voluntat de competir tan bé com puguem.” Així és com, segons Jordi Acero, el Cadí afronta la final de la Lliga Catalana Femenina a Fontajau (12.15 h, Esport 3). El Sedis aspira a revalidar el títol de fa un any a Manresa. Seria el cinquè per a les de l’Alt Urgell, que el 2016 també enllaçaven dos títols nacionals –l’altre del seu palmarès és del 2007–. El Cadí va superar el Joventut, de la Lliga Challenge, divendres en la primera semifinal (63-50). “No és la nostra identitat: hem de treballar fins al final”, advertia el palamosí sobre el 2-9 encaixat en el tram final.

El Barça CBS, que fa un any guanyava la competició de la Lliga Challenge a Vic amb el 71-59 contra l’Advisoria Mataró Maresme, també vol repetir títol nacional, després de fer saltar la banca amb la victòria contra l’Spar Girona en la segona semifinal (59-62), anant gairebé sempre al davant i havent superat l’Uni –com en l’amistós 61-68 a Platja d’Aro fa quinze dies–. “Serà molt difícil, acabem de pujar i ens estem construint des del triomf. Està bé, però toquem de peus a terra i sabem que ens poden posar a ratlla”, assenyalava Isaac Fernández després de superar l’Uni. El club gironí ajorna l’homenatge a Laia Palau, que s’havia de fer avui, fins dimecres en el partit contra el València (20 h). Ho fa demanant disculpes a l’afició per haver posat de data una final que jugaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)