Lliga femenina

Laia Palau, avui no, dimecres

Bàsquet. L’Uni, que per primer cop es perd la final de la Lliga Catalana Femenina, ajorna l’homenatge a la jugadora que s’havia de fer a Fontajau

La samarreta amb el 3 de Laia Palau segueix penjada a Fontajau, en la nova ubicació dels dorsals retirats que es pot veure des de dimecres quan el Girona va retirar el 3 del seu anterior capità, Albert Sàbat. La directora esportiva de l’Uni havia de rebre l’homenatge a la seva trajectòria avui al migdia en la final de la Lliga Catalana (12.15 h, per Esport 3). La derrota de l’Spar Girona contra el Barça CBS en la semifinal (59-62) va precipitar la decisió del club d’ajornar el reconeixement a la base que ha marcat una època i que al juny va anunciar que deixava de jugar. El Cadí aspira al seu cinquè títol i les blaugrana al primer en el seu debut.

L’acte serà dimecres, en l’inici de la Lliga Femenina, contra el València (20 h), l’últim equip amb qui es va enfrontar Laia Palau en la semifinal de la lliga al maig. El club va anunciar el canvi ahir al migdia i es disculpava per haver posat de data “una final que no hem assolit” i va destacar que donarà “les màximes facilitats a l’afició per acomiadar-se d’una de les jugadores més importants de la nostra història i del bàsquet europeu”. Els aficionats que havien comprat una entrada per al partit d’avui poden demanar una invitació per al duel de dimecres (20 h).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)